
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- ½ Vanilleschote nur das Mark
- 125 g Mehl
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 70 g Butter kalt, in Stücken
- 15 g Wasser, kalt
Kuchen und Fertigstellung
- 125 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Marzipan-Rohmasse in Stücken
- 150 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 80 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 3 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 100 g Saure Sahne
- 350 g Sauerkirschen entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 369 kcal / 1548 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortenboden
45min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Rhabarber-Streuselkuchen
2hod.
Zwetschgenkuchen
2hod.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2hod. 30min
Elsässer Apfelkuchen
5hod. 10min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1hod. 30min
Gedeckter Apfelkuchen
8hod.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1hod.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Apfel-Streuselkuchen
1hod. 30min