Kirsch-Streusel-Kuchen

Kirsch-Streusel-Kuchen

4.4 258 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 5min.
12 Stücke

Suroviny

Streusel
  • Vanilleschote nur das Mark
    ½
  • Mehl
    125 g
  • Zucker
    70 g
  • Salz
    1 Prise
  • Butter kalt, in Stücken
    70 g
  • Wasser, kalt
    15 g
Kuchen und Fertigstellung
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    125 g
  • Marzipan-Rohmasse in Stücken
    100 g
  • Mehl
    150 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Weinstein-Backpulver
    2 TL
  • Zucker
    80 g
  • Salz
    1 Prise
  • Bittermandelaroma
    2 Tropfen
  • Nelken, gemahlen
    1 Msp.
  • Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
    3
  • Saure Sahne
    100 g
  • Sauerkirschen entsteint
    350 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 6 g
Kalorie 1548 kJ / 369 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...