Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Zabaglione
15 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 Std. 30 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Thunfischpâté
4h 20min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.