Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
TM6 TM5

Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g Schalotten, halbiert
  • 50 g Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 18 Blättchen Salbei
  • 450 g Geflügelleber, in Stücken
  • 50 g Weinbrand
  • 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
  • 10 g Kapern
  • 16 Scheiben Ciabatta, geröstet

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
515 kJ / 132 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
13 g
Tuk
12 g
Vláknina
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty