
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 132 kcal / 515 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen-Erbsen-Terrine
7hod. 45min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Putello Tonnato
4hod.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Thunfischmousse
10min
Tapenade
5min
Geflügellebercreme
5hod. 30min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Chowder
45min
Bruschetta mit Huhn-Rucola-Creme
35min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min