Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 515 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Putello Tonnato
4 godz.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Tapenade
5min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Bouillabaisse
1h
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Sizilianische Brotsuppe
30min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min