Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber

Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber

4.4 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
16 Scheiben

Suroviny

  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Salbei
    18 Blättchen
  • Geflügelleber in Stücken
    450 g
  • Weinbrand
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft
    2
  • Kapern
    10 g
  • Ciabatta geröstet
    16 Scheiben

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 7 g
Kalorie 515 kJ / 132 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...