Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 515 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caponata Siciliana
30min
Kalbsleber venezianisch
40min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Salsa Verde
10 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Geflügellebercreme
5h 30min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Fischsuppe
1h 40min
Andalusische Fischsuppe
50min