Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 500 g Äpfel, geschält, geachtelt
- 100 g Zucker
- 130 g Apfelsaft
- 3 - 4 EL Calvados (Apfelschnaps)
- Zitronenmelisse zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 946 kJ / 227 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Zabaglione
15 Min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10 min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 Std. 50 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Zitrus-Aioli
10 Min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h