Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 70 g rolled oats
- 20 g desiccated coconut
- 30 g macadamia nuts
- 30 g almond oil
- 40 g pure maple syrup
Bavarois
- 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 80 g blanched almonds
- 430 g water
- 60 g cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 50 g pure maple syrup
- 70 g raw sugar
- 140 g coconut milk
Passionfruit jelly
- 30 g water
- ¼ tsp agar agar powder
- 1 tbsp raw sugar
- 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.552 g
- Sacharidy
- 39.472 g
- Tuk
- 23.168 g
- Vláknina
- 7.848 g
Alternativní recepty
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Chocolate fondants
30 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3hod. 15min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Crème brûlée
7h