Kompatibilní verze
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Ratatouille
40min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Lupini cheese
3h 20 min
Raw apple pie
3h 25 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Spring greens with grapefruit
30min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min