Kompatibilní verze
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane parmigiana
2h 5min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Potato cakes
45 min
Mushroom quinotto
30 min
Spiced red wine pears
45 min
Spelt
2h 35min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Spiralised vegetable soup
9 godz.
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min