Kompatibilní verze
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lentil hotpot
12h 45min
Beetroot risotto
35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Chickpea sundal
6 godz. 45 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min