Zařízení & příslušenství
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
Garlic chilli oil
-
olive oil100 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes3 tsp
Yoghurt soup
-
Greek-style natural yoghurt800 g
-
garlic clove1
-
brown rice200 g
-
boiling water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
dried mint1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh spinach leaves torn40 - 50 g
-
fresh mint leaves only, torn2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
526.8 mg
Protein
19.4 g
Kalorie
2012.1 kJ /
480.9 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
58.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Asian-style fish fillets
30min.
Lentil hotpot
12hod. 45min.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min.
Miso soup
30min.
Eggplant rotolo
1hod. 40min.
Asparagus and pea omelette
20min.
Ricotta patties with chilli lime corn
1hod. 20min.
Avial (vegetables in yoghurt)
30min.
Hommus dip
5min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min.