Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 (12 hodnocení)

Suroviny

Garlic chilli oil

  • 100 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dried chilli flakes

Yoghurt soup

  • 800 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 garlic clove
  • 200 g brown rice
  • 1000 g boiling water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp dried mint
  • 1 tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1633.3 kJ / 389 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
44.6 g
Tuk
14 g
Nasycený tuk
11.5 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
645.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty