Apples with cider sabayon sauce

Apples with cider sabayon sauce

3.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

Steamed apples
  • apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled
    4
  • lemon juice (25 g)
    1 ½ tbsp
  • water
    500 g
Cider sabayon sauce
  • white sugar
    50 g
  • egg
    1
  • egg yolks
    3
  • dry alcoholic cider (see Tips)
    160 g
  • cinnamon sugar for sprinkling
    2 tsp
    1 tsp ground cinnamon, for sprinkling

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 969 kJ / 232 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...