Zařízení & příslušenství
Apples with cider sabayon sauce
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5 g
Kalorie
969 kJ /
232 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Warm cabbage dish
15 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Cucumber soup
25 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Quark and herb spread
5 min
Hunters' stew
1 godz.
Pâtè with Riesling
3 godz.
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Rice salad
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Classic mushroom risotto
30 min