Ricotta and polenta chips

Ricotta and polenta chips

4.1 21 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Polenta
  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    20 g
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • coarse polenta (see Tips)
    150 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 420.7 mg
Protein 20.3 g
Kalorie 2002.5 kJ / 476.8 kcal
Tuk 19.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 54.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...