Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 420.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Lentil and mint salad
3h 55 min.
Sweetcorn and black rice salad
1h
Ricotta gnocchi
2 godz.
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Spinach and feta galette
1h 50 min