Zařízení & příslušenství
Ricotta and polenta chips
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
420.7 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sacharidy
54.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smart snacking
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rosemary and thyme polenta chips
1hod.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min.
Camille carrot and almond cakes
1hod. 10min.
Pascualina
1hod. 45min.
Polenta
25min.
Gnocchi
1hod. 40min.
Kumara pie
1hod. 45min.
Ricotta gnocchi
2hod.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1hod. 5min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1hod.
Silverbeet and mushroom calzone
2hod.