Ricotta and polenta chips

Ricotta and polenta chips

4.3 19 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 20min
4 portions

Suroviny

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Polenta
  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    20 g
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • coarse polenta (see Tips)
    150 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 476.8 kcal / 2002.5 kJ
Protein 20.3 g
Tuk 19.9 g
Sacharidy 54.3 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sodík 420.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...