Zařízení & příslušenství
Ricotta and polenta chips
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
420.7 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sacharidy
54.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smart snacking
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Homemade ricotta
1hod. 15min.
Peanut butter
5min.
Fresh pasta dough
1hod.
Cauliflower flammkuchen
1hod.
Beetroot risotto
35min.
Seeded sausage rolls
50min.
Beetroot ketchup
1hod. 15min.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min.
Rosemary and thyme polenta chips
1hod.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min.
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1hod. 30min.
Beetroot, feta and spinach quiche
1hod. 40min.