
Zařízení & příslušenství
Ricotta and polenta chips
Příprava 20min
Celkový 2hod. 20min
4 portions
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
476.8 kcal /
2002.5 kJ
Protein
20.3 g
Tuk
19.9 g
Sacharidy
54.3 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sodík
420.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Smart snacking
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland