Ricotta and polenta chips
TM6 TM5 TM31

Ricotta and polenta chips

4.3 (19 hodnocení)

Suroviny

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Polenta

  • 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 480 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 150 g coarse polenta (see Tips)
  • 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp sweet paprika
  • ½ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2002.5 kJ / 476.8 kcal
Protein
20.3 g
Sacharidy
54.3 g
Tuk
19.9 g
Nasycený tuk
11.4 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
420.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty