Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Kristallzucker
-
1
TL Vanillezucker
nebo 1 Msp. Vanille, gemahlen - 1 ½ TL Anissamen, ganz
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Schlagobers
- 250 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 EL Rosinen
- 1 - 2 EL Rum
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2450 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wiener Rehrücken
3h 40min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 Std. 30 Min
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3 Std. 20 Min
Marilleneis
15min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min
Frittaten
30 Min