Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di pistacchi salati sgusciati
- 3 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 250 g di panna da cucina
- 350 g di carne trita di vitello
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3104 kJ / 742 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 64.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Medaglioni di carne con patate
45min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Polpette al sugo
45min
Involtini tricolore al cartoccio
45min
Mojito analcolico
10 Min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Pancakes di zucchine, mais e ricotta fresca
1h 10min
Burger di pollo panato e melanzane
1h 10min