Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pangrattato
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 400 g di peperoni gialli, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di peperoni rossi, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di cipolla a pezzi
- 200 g di vino bianco
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.
Peperoni ripieni
1h 5min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Medaglioni di carne con patate
45min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 Min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.