Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pangrattato
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 400 g di peperoni gialli, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di peperoni rossi, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di cipolla a pezzi
- 200 g di vino bianco
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette alla birra
1 Std.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Quiche svuotafrigo
40 min
Polpettone con crema di peperoni
55 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min