Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di patate, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 150 g di latte + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di Gorgonzola al mascarpone a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori gratinati
50 min
Gratin di patate
50 min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Sformato di finocchi
1h
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Finocchi ripieni
1h
Quiche di patate e cipolle
55 min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Patate con salsa allo yogurt
45 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min