
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 800 g di petto di pollo a tocchetti (3x3 cm circa)
- 2 foglie di alloro fresche lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 2 - 4 pizzichi di sale a piacere
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
- 300 - 350 g di birra scura (sino a copertura del pollo)
Cottura del pollo
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 30 g di birra bruna
- 200 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
-
15
g di farina tipo 00
nebo 15 g di amido di mais (maizena) - 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 325 kcal / 1360 kJ
- Protein
- 47.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale allo zenzero
25min
Pollo, pancetta e olive
35min
Filetto ai funghi
1hod.
Porkolt
1hod. 10min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Filetto di maialino con olive nere
1hod.
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Manzo alla Stroganoff
1hod.
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Pollo alla romana
1hod. 10min
Manzo con olive e peperoni
35min