Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 800 g di petto di pollo a tocchetti (3x3 cm circa)
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 2 - 4 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 300 - 350 g di birra scura (sino a copertura del pollo)
Cottura del pollo
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 30 g di birra bruna
- 200 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
-
15
g di farina tipo 00
nebo 15 g di amido di mais (maizena) - 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 47.9 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Pollo Yassa
1h
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 Min
Pollo agrodolce con riso
40 λεπτ.
Spezzatino di vitello al curry
40 λεπτ.