Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 300 g di lenticchie verdi secche
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 150 g di riso a chicco lungo
- ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- 620 g di cipolle, in quarti
- 20 g di burro
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo
-
100
g di yogurt di latte di capra
nebo 100 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
45 Min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 Std. 10 Min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Pasta al forno con seitan e carciofi
1 Std. 10 Min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Ragù con polpettine di pane
1h 25 min
Riso con piselli e ragù
50min