Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 175 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 325 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Pão branco
15 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Vianinhas
14h
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura simples
3h 40 min
Pãezinhos de leite
4h