Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 175 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 325 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Vianinhas
14 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico suíço
25sa 20 dk
Pão branco
15 Std.