
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 175 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 325 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 294 kcal / 1230 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vianinhas
14hod.
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão Venezia
17hod. 10min
Massa-mãe de trigo e maçã
72hod. 20min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Papo-secos com massa-mãe
48hod.
Pão de lavrador
16hod. 15min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18hod.
Pão branco
15hod.
Pão de água com massa-mãe
21hod.