Zařízení & příslušenství
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 15min.
12 slices
Suroviny
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
6 g
Kalorie
1461 kJ /
349 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Layer Cakes
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gluten-free Christmas Cake
732hod. 30min.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3hod. 40min.
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3hod. 30min.
Chocolate and Pear Cake
1hod. 30min.
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min.
Sweet Shortcrust Pastry
35min.
Apple Rose Tart
1hod. 40min.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4hod. 10min.
Chocolate Macarons
25hod. 30min.
Cardamom and Rose Shortbread
1hod. 30min.
Deconstructed Lemon Tarts
30min.
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10hod. 45min.