Zařízení & příslušenství
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 15min.
12 slices
Suroviny
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
6 g
Kalorie
1461 kJ /
349 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Layer Cakes
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Frangipane Cake
1h 45min
Berry mousse
4h 50min
Peach Pavlova
5h 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Pear Frangipane
1h 30min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Lemon meringue tart
2h 30min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min