Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di bietole a strisce grossolane (peso netto)
- 100 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 100 g di pomodori a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a fettine
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0,5 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di riso integrale (cottura 45-50 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1932.9 kJ / 462 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1393.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura dei ceci
11h
Cime di rapa e cous cous
35 Min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Insalata di legumi (vegan)
50min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Bulgur alle verdure e menta
35 Min
Riso integrale al pesto di rucola
45min
Minestra di zucca e riso integrale
1h 20 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30min