Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di bietole a strisce grossolane (peso netto)
- 100 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 100 g di pomodori a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a fettine
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0,5 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di riso integrale (cottura 45-50 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1932.9 kJ / 462 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1393.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di quinoa
35 min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min
Zuppa di bietole
35 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10 min
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Insalata di miglio e tonno
55 min
Riso integrale con spinaci (per 2 persone)
35 min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min