Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fette di pane integrale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ spicchio di aglio
- 4 filetti di sogliola (circa 400 g)
- sale q.b.
- pepe bianco macinato q.b.
- 500 g di acqua
- 1 mela Granny Smith a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1182 kJ / 282 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Platessa al pomodoro
30 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min