Sogliola gratinata e mele

Sogliola gratinata e mele

4.2 24 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 fette di pane integrale
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ spicchio di aglio
  • 4 filetti di sogliola (circa 400 g)
  • 500 g di acqua
  • pepe bianco macinato q.b.
  • sale q.b.
  • 1 mela Granny Smith a fette sottili

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 21.8 g
Kalorie 1182 kJ / 282 kcal
Tuk 9.7 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...