Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chutney di pomodoro
- 1 spicchio di aglio piccolo, mondato e privato dell'anima
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzetti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Frittata
- 100 g di cipolle rosse in quarti
- 150 g di piselli surgelati scongelati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 6 uova
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 min
Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)
40 min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 Std.
Insalata di pasta al salmone e yogurt
30 min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10 min