Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla in pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pisellini freschi sgranati
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a tocchettini (1 cm)
- 4 pomodorini in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di orzo perlato (cottura 15 minuti)
-
350
g di brodo vegetale caldo
nebo 350 g di acqua calda + 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 150 g di tonno in scatola al naturale, ben scolato
- 10 olive nere denocciolate a rondelle
- 100 g di mais dolce in scatola, ben sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8.9 g
Alternativní recepty
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 Min
Cous cous dell'orto
30 min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 Min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Insalata di mare con orzo perlato
1 godz. 35 min
Farro alla nizzarda
40 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 min
Insalata di farro e pollo
1j 30 menit
Farro alle carote con frittata
50 menit
Insalata di orzo vegetariana
40 min