Cernia con salsa mediterranea

Cernia con salsa mediterranea

4.6 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
  • 70 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 10 foglie di basilico fresche lavate
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 27.2 g
Kalorie 1376 kJ / 329 kcal
Tuk 22.9 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...