Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Orata al sale
40min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 godz.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Pesce spada agrumato
35min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Calamari cipolle e patate
50min