Cernia con salsa mediterranea

Cernia con salsa mediterranea

4.6 21 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di filetti di cernia, senza pelle
    600 g
  • di cipolla bianca a pezzi
    50 g
  • peperoncino secco piccante (volitelně)
    1
  • di olive taggiasche denocciolate
    70 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    10 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    10
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale (volitelně)
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 329 kcal / 1376 kJ
Protein 27.2 g
Tuk 22.9 g
Sacharidy 3.9 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...