Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1u.
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Moscardini al limone
30 min
Spada alle erbe con olive
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min