Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1918.6 kJ / 458.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50 min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min