Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1918.6 kJ / 458.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1 Std.
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Scaloppine al tartufo
50min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Uova al funghetto
40 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30 min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min