Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1918.6 kJ / 458.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40 Min
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 Min
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Petto di pollo al lime e carciofi
45 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min