Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos duros
- 200 g de queso de Burgos (0% materia grasa)
- 3 - 4 dientes de ajo
- 2 cucharaditas colmadas de mostaza de Dijon
- 1 pellizco de sal
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 440 g
- Kalorie
- 1299 kJ / 311 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo
10 min
Alioli de anacardos
5h 10min
Ensalada de arroz con aliño de gazpacho
1h 45min
Alioli
10 min
Salsa de queso de cabra
5 min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30min
Salsa cóctel
5 min
Aliño de yogur
5 min
Mayonesa a la francesa
5 min
Salsa chimichurri indiana
10 min
Salsa brava
10 min