Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de pan de molde (la miga)
- 1 cucharada de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 180 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 46.9 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 520.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastela moruna
5h 30min
Mazamorra cordobesa
10min
Gazpachuelo
35min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
2 Std. 25 Min
Lactonesa
5 min
Pestiños borrachuelos
50min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 min
Ajoblanco
5 min
Albóndigas en salsa de almendras
50min