Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla en cuartos
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en tiras
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de harina de trigo
- 200 g de caldo de pollo
- 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 24 placas de canelones
Salsa bechamel
- 50 g de mantequilla
- 50 g de harina de trigo
- 750 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2813 kJ / 673 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de galets rellenos de foie
1 godz. 45 min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1h
Canelones
13 godz. 30 min
Quiche Lorraine
50min
Mandonguilles de abadejo
1h
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 godz.
Moussaka griega
1h 5min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 godz. 45 min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 Std. 10 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min