Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Candele di cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi + q.b. per decorare
Pasta brisée al cacao
- 150 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di zucchero a velo
- 1 tuorlo
- 15 g di latte freddo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 60 g di albumi pastorizzati (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di zucchero
Mousse al cioccolato bianco
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- ½ foglio di gelatina (circa 2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2109 kJ / 504 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini ai 3 cioccolati
4hod. 30min
Coppette biscotto
20 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 godz.
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Panna montata
10 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Morettini
3h 10min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema Bimby ®
45 Min