Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ravioli di cioccolato
- 10 g di farina di semola di grano duro
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b. per spolverizzare
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi (2x2 cm)
Crema alla vaniglia
- 300 g di latte
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 20 - 30 g di mandorle a lamelle tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Crema pasticcera
15min
Profiteroles
2 Std.
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3hod.
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2 Std.
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Bon bon gelato
5hod.
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min