Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (volitelně)
- fagioli secchi
Crema
- 300 g di latte
- 90 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 3 tuorli
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- frutta mista fresca di stagione
-
1 - 2
limoni in quarti
nebo 1 - 2 lime in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1919 kJ / 458.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 43.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Crema al limone
10h 20min
Torta soffice al profumo di arance
55 Min
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crostata al limone
1h 15min
Crostata bigusto
1sa 55 dk
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min