Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pulpo congelado (aprox. 2300-2500 g)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 250 g de fideos de fideuá
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 774.9 mg
Alternativní recepty
Marmitako de pulpo
40min
Tallarines en negro con sepia
30min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Arroz con pulpitos de playa
1 godz. 5 min
Guiso de pulpo
45min
Fideuá de carrilleras y langostinos
1 Std. 15 Min
Pasta con calamares
40min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Arroz con pulpo
45min