Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 500 g de sepia limpia cortada en tiras finas (aprox. 5 mm)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 - 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 320 g de tallarines partidos por la mitad
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 4 rodajas de limón para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1956 kJ / 468 kcal
- Protein
- 32.09 g
- Sacharidy
- 57.01 g
- Tuk
- 12.38 g
- Vláknina
- 4.03 g
Alternativní recepty
Calamares encebollados
1 godz.
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25min
Fideuá negra de calamares
45 min
Fideuá de pulpo estofado
1 godz.
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Arroz con bogavante
1 godz.
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá de mariscos
45 min
Espaguetis a la carbonara
25min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Arroz con pulpo
45 min
Arroz a banda
1 godz.