Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua
- 300 g de espinas de pescado (de merluza)
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 50 g de pan (del día anterior) en trozos pequeños
- 20 g de aceite de oliva (o hasta obtener un total de 30 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de vino blanco
- 100 g de filete de merluza fresca sin piel ni espinas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de judías verdes
35 min
Menú: Sopa de picadillo. Rape con gambón, patata panadera y salsa de naranja
1h 15 min
Crema de champiñones
20min
Crema de verduras
35 min
Menú para dos: Sopa de picadillo - Rape con gambón al aroma de naranja para dos
50 min
Sopa con albondiguillas
45 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de mejillones
1h
Crema con rape y gambas
30 min