Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 500 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 500 g de chirlas frescas limpias
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 chile rojo fresco sin semillas
- 50 g de vino blanco seco
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 3 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 320 g de espaguetis finos
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Espaguetis integrales con mejillones
45 min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1h
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Pasta con mejillones
1h 5min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Paella de marisco
50min