![Espaguetis con mejillones y chirlas Espaguetis con mejillones y chirlas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4A290FD-E579-41A9-AC3E-307D89C5FF47/Derivates/F9E5F343-0CDA-4DF4-B2E5-D54D13025348.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 500 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 500 g de chirlas frescas limpias
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 chile rojo fresco sin semillas
- 50 g de vino blanco seco
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 3 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 320 g de espaguetis finos
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz empurdanés
1 Std.
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Pasta con mejillones
1 Std. 5 Min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Pappardelle con bogavante
1 Std.
Caldillo romañolo
35 Min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1 Std.