Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g massa folhada
- 50 g queijo mozarela
- 10 pés de salsa, só as folhas
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 1 c. chá de sal
- 30 g vinho do Porto
- 100 g queijo fundido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1222.4 kJ / 292.2 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 754.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Tarte de legumes
1 Std. 15 Min
Empada vegetariana
1h 25 min
Quiche Lorraine
45 Min
Tarte de espargos
1 Std.
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1 Std. 15 Min
Gratinado de legumes
1 Std.
Timballo no forno com curgete sem glúten
1 Std. 15 Min
Miniquiches de alho-francês
1 Std. 40 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 Min
Lasanha de curgete e bacalhau
1 Std.
Tarte de alho-francês e fiambre
50min