Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g água
- 1300 g polvo descongelado
- 50 g cebola roxa
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 10 g coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de colorau
- 120 g azeite, mais q.b. p/ barrar
- 70 g vinagre
- Pão torrado fatiado fino
- ½ dente de alho
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1553.1 kJ / 371.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada de chocos
40 Min
Filete de garoupa à Portuguesa
40 Min
Sapateira na casquinha
30 min
Sapateira recheada
5 min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Caldeirada à algarvia
3h
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min
Lulas recheadas
1 Std. 15 Min
Recheio de sapateira
1 Std. 15 Min
Pica pau
20 min
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40 min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min