Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de piñones
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de vino blanco seco
- 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Pollo especiado al tequila
50min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20 min
Clamachela (clara estilo mexicano)
10 min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Dip de nata y gorgonzola
5 min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 min
Morteruelo
13 Std. 15 Min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Steak tartare
30min