Carpaccio de ternera con salsa de piñones

Carpaccio de ternera con salsa de piñones

3.0 9 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 raciones

Suroviny

  • 8 - 10 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 50 g de piñones
  • 15 g zumo de limón
  • 50 g de vino blanco seco
  • 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 19.4 g
Kalorie 769 kJ / 184 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 0.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...