Kompatibilní verze
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g manteiga
- 100 g pera-rocha c/ casca
- 50 g chalota
- 2 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 500 g lombinho de porco
- 1 pé de alecrim
- 1000 g água
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 250 g bolbo de aipo cortada em pedaços pequenos
- 100 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3698.2 kJ / 883.9 kcal
- Protein
- 58.3 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 52.2 g
- Nasycený tuk
- 30.1 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 3215.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 Std. 15 Min
Salada cor de rosa
10min
Frango de fricassé
30 min
Sopa caprese
1 Std. 15 Min
Embrulhos de couve com bacalhau
2 Std.
Coelho de fricassé com batata nova
45 Min
Lombinhos de porco com molho de tomate
1 Std. 30 Min
Salmão à portuguesa
45 Min
Rolo de salmão com abacate
1 Std. 20 Min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 min
Lombinhos de porco com mostarda
14h