Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g batatinhas novas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ cozinhar
- 180 g pimento vermelho cortado em juliana
- 180 g pimento amarelo cortado em juliana
- 150 g cebola cortada em meias luas
- 2 dentes de alho roxo cortados em lâminas
- 1 folha de louro
- 200 g tomate cortado em cubos
- 100 g vinho branco
- 4 filetes de garoupa (180 g cada aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 18204.8 kJ / 4351.1 kcal
- Protein
- 882.7 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 49.5 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 3011.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 dk
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 Std. 10 Min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 min
Salmão à florentina
45 dk
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 dk
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 dk
Garoupa com sabor mediterrânico
1sa
Batatas-doces recheadas com peru
30 Min
Filetes de linguado enrolados
45 dk
Salmão à portuguesa
45 dk
Peixe à Portuguesa
6h 45min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 Std. 5 Min