Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, thinly sliced
- 500 g pork spare ribs, cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)
- 50 g icing sugar, or to taste
- 50 g rice wine
- 50 g white vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 71.5 g
- Nasycený tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 33.1 mg
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15 min
Braised pork belly
55 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min