Kompatibilní verze
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos, asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz, para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal, para freír
- 250 g de crema, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2569.6 kJ / 614.1 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 979.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 Std. 10 Min
Chilaquiles Rojos
25 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1 Std.
Pollo con mole
1 Std.
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Mole de olla
35 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.