
Kompatibilní verze
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal para freír
- 250 g de crema para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 614.1 kcal / 2569.6 kJ
- Protein
- 37.8 g
- Tuk
- 24.5 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Sodík
- 979.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panuchos de cochinita pibil
35min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2hod. 10min
Chile en nogada
3hod.
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Arroz rojo
1hod. 25min
Caldo de camarón
40min
Enchiladas de mole rojo
1hod.
Pozole Rojo
1hod. 30min
Salsa roja de molcajete
10min
Tradicional sopa de fideo
35min
Salsa verde cocida
30min