Kompatibilní verze
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos, asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz, para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal, para freír
- 250 g de crema, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2569.6 kJ / 614.1 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 979.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo TM6
30 min
Arroz con leche
3h
Arroz rojo
1h 25min
Cochinita Pibil Demo
15min
Salsa verde cocida
30 min
Pollo con mole TM6
1h
Pozole Rojo
1h 30 min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 Std. 10 Min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30 min
Chicharrón en salsa verde
35min
Agua de Horchata
10 min