Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g mistura de cogumelos cortados em quartos
- 50 g alperce seco cortado em pedaços pequenos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g conhaque
-
50
g natas
nebo 50 g crème-fraîche - 5 g amido de milho
- 16 folhas de massa filo cortadas em quadrados (12x12 cm aprox.)
- 200 g patê de pato natural cortado em cubos
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 525 kJ / 125.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 183.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolos primavera com legumes - TM6
1h
Empadas de chocolate, maçã e clementina
Brak ocen
Pão de manjericão com creme de ervas e azeite de limão
1u. 50min
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
1h
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 min
Croquembouche com creme de laranja e chocolate negro
10 Std.
Bolo mármore de frutos vermelhos
2h
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Muffins de batata-doce com noz
1h
Cannelloni de frango com requeijão
1h 30min
Pão doce de pequeno-almoço
1h 30min