Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 400 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar amarelo
- 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
Cobertura
- 150 g sobras de queijo
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 200 g tomate em pedaços
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
-
80
g rúcula
nebo 80 g espinafres baby -
100
g presunto
nebo 100 g fiambre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 382 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Mousse de limão light
2h 30min
Lasanha
1h 10min
Técnica Laços
Brak ocen
Peixe ao sal aromatizado
1h 35 min
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40 Min
Piza Vénus
1 Std.
Mousse de chocolate
3h
Massa com frango e abóbora
45 Min
Piza sem fermento com chourição e cogumelos
50 Min
Piza de Nápoles
50 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza rápida de peperoni
1 Std.