
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 400 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar amarelo
- 600 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
Cobertura
- 150 g sobras de queijo
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 200 g tomate em pedaços
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
-
80
g rúcula
nebo 80 g espinafres baby -
100
g presunto
nebo 100 g fiambre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 382 kcal / 0 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
Alternativní recepty
Piza Margarita
1hod. 45min
Piza rápida de figo e presunto
50min
Minitartes de queijo e fiambre
1hod.
Mousse de chocolate
3hod.
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40min
Piza afrodisíaca
1hod.
Conchas de frango e tomate
40min
Piza 4 estações
1hod.
Piza de tomate e mozarela com pesto
1hod. 10min
Piza bolonhesa
1hod. 45min
Piza de Nápoles
50min
Piza a metro
1hod. 10min