Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 120 g água
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Cobertura
- 150 g queijo mozarela
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola
- 50 g azeite
- 250 g tomate
- 500 g carne picada
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de orégãos, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1321.2 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 595.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini pizas
1 godz. 30 min
Salada de frango
50min
Tortilha de frango
40min
Escalopes com alcachofra e molho de limão
45min
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1 godz.
Minitartes de queijo e fiambre
1 godz.
Almôndegas de porco
1 godz. 30 min
Empadão de massa
1h 35 min
Mini quiches
1 godz.
Piza afrodisíaca
1 godz.
Piza sem fermento com chourição e cogumelos
50min
Massa com frango e tomate seco
45min