Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 120 g água
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Cobertura
- 150 g queijo mozarela
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola
- 50 g azeite
- 250 g tomate
- 500 g carne picada
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de orégãos, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1321.2 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 595.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sanduíche de cookies com gelado de noz
Žádné hodnocení
Cozer escalopes de peru
30 min
Strogonoff
40 min
Empadão de massa
1h 35 min.
Lombinhos de porco com mostarda
14h
Pão de 4 queijos
40 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 godz. 10 min
Mostarda de cerveja e mel
12h
Mini pizas
1 godz. 30 min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1h 15min
Piza de Nápoles
50 min
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min