
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 90 g white rice (medium-grain, see Tips)
- 1000 g full cream milk
- 100 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 80 g cornflour
- 100 g chilled water
- ground cinnamon to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 230.6 kcal / 964.8 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 106 mg
Alternativní recepty
Italian Easter bread
3hod. 50min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1hod. 15min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1hod. 10min
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2hod. 20min
Taramasalata
15min
Semolina custard
20min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2hod. 20min
Galaktoboureko
1hod. 35min
Tarator (tahini dip)
5min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1hod.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min