
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 493.2 kcal / 2071.4 kJ
- Protein
- 39.4 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 1424.5 mg
Alternativní recepty
Beef fajitas
30min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3hod.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3hod. 40min
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min
Meatball subs
55min
Pulled pork burgers
4hod. 20min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1hod. 20min
Chicken teriyaki
20min
Quick gyros with tzatziki
30min
Beef tacos
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min