![Pulled pork burger Pulled pork burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE8C808F-2B44-41A7-83FE-1104B03D81A1/Derivates/84099AAC-1D87-4738-8AEF-7C836EC4E32A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1424.5 mg
Alternativní recepty
Seared steak and rocket salad
20 Min
Classic beef burgers
1u.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3u. 15min
Chicken teriyaki
20 Min
Pulled pork burgers
4sa 20 dk
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Beef tacos
25 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3sa
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Meatball subs
55 Min