Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1424.5 mg
Alternativní recepty
Beef tacos
25 min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min
Classic beef burgers
1h
Quick gyros with tzatziki
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Pulled pork burgers
4h 20min
Beef fajitas
30min
Sweet and sour pork
40min
Chicken teriyaki
20 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min