Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
TM6 TM5 TM31

Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)

2.0 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g dried brown lentils
  • 270 g water, plus extra to soak
  • 50 g cauliflower, cut into small florets
  • 15 g fresh baby spinach leaves
  • ¼ tsp sweet paprika

Nutriční hodnoty
na 210 g
Kalorie
515.3 kJ / 123.2 kcal
Protein
8.8 g
Sacharidy
22.4 g
Tuk
0.6 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
39.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty