Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g chipotle chillies, dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1117.3 kJ / 266 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 83.4 mg
Alternativní recepty
Picadillo (Texas Hash)
40min
Fajitas
35min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 Std. 15 Min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Pico De Gallo
15min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM6)
40min