Zařízení & příslušenství
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
446.6 mg
Protein
6 g
Kalorie
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
54.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Taste of Mexico
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Red rice
55min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Guacamole
10min.
Picadillo (Texas Hash)
40min.
Strawberry fizz
10min.
Corn chips with salsa roja
1hod. 20min.
Baked spinach and feta mushrooms
35min.
Layered Mexican dip
25min.
Chicken picadillo cups
40min.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min.
Tortilla Soup
25min.