
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, cut into pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 323.8 kcal / 1360.5 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 446.6 mg
Alternativní recepty
Refried beans
10min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Pad see ew
30min
Penne and vegetables
35min
Red rice
55min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Brisket Burrito
1hod. 30min
Sloppy Joes with slaw
40min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2hod. 15min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Layered Mexican dip
25min