![Pasta Alfredo with mushrooms Pasta Alfredo with mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d077a08-0db8-4b6d-815b-c031a9ad1cd5/Derivates/4a50319b-0620-4f9c-8d4f-30fb35498cfe.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1120 g filtered water
- 250 g dried fettuccine (egg free - see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 40 g pepitas (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- 2 tsp lemon juice
- 1 tbsp sorghum flour
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g plant-based milk of choice
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp vegan Parmesan cheese (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1435.9 kJ / 341.9 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Soba noodle mee goreng
40 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Vegan gravy
40 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Rendang curry
30 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Pasta primavera
1u.
Penne and vegetables
35 Min