Zařízení & příslušenství
Pasta Alfredo with mushrooms
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
filtered water1120 g
-
dried fettuccine (egg free - see Tips)250 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
pepitas (see Tips)40 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plant-based milk of choice350 g
-
fresh brown mushrooms cut into thin slices (5 mm)200 g
-
vegan Parmesan cheese (see Tips)2 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13.6 g
Kalorie
1435.9 kJ /
341.9 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
27.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Keine Bewertungen
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Penne and vegetables
35 Min
Warming amaranth porridge
50 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 Min
Miso soup
30 Min
Mushroom quinotto
30 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 Std.
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min