
Zařízení & příslušenství
Corn chips with salsa roja
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
6 portions
Suroviny
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
329.7 kcal /
1384.8 kJ
Protein
9.1 g
Tuk
15.1 g
Sacharidy
38.3 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sodík
1152.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Taste of Mexico
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland