Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Corn chips
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp mustard powder
- ½ tsp ground paprika
- 190 g polenta
- 110 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 120 g milk
- 50 g olive oil
- 1 tsp tamari
Salsa roja
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 15 g olive oil
- ½ tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1384.8 kJ / 329.7 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1152.6 mg
Alternativní recepty
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Lentil curry (dahl)
30 min
Tomato pasta sauce
40 Min
Espresso "baked" beans
35 Min
Satay sauce
15 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Traditional gravy
25 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min