Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Corn chips
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp mustard powder
- ½ tsp ground paprika
- 190 g polenta
- 110 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 120 g milk
- 50 g olive oil
- 1 tsp tamari
Salsa roja
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 15 g olive oil
- ½ tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1384.8 kJ / 329.7 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1152.6 mg
Alternativní recepty
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Red rice
55min
Achcharu (pickle)
48u. 30min
Arrabbiata sauce
20 min
Basil pesto
10min
Tomato pasta sauce
40 min
Layered Mexican dip
25min
Satay sauce
15min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Refried beans
10min