Zařízení & příslušenství
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min.
Tuscan bean soup
30min.
Mushroom quinotto
30min.
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min.
Lentil hotpot
12hod. 45min.
Chicken cacciatore
50min.
Minestrone
40min.
Seafood panzanella
1hod.
Eggplant rotolo
1hod. 40min.
Potato bake
1hod. 35min.
Risotto with zucchini and prawns
1hod. 15min.
Vitality truffles
25min.